Over Stikstofplatform

Over ons

Over Stikstofplatform

Jarenlange ervaring in de agrarische sector en in projectontwikkeling. Dat maakt ons; Klaas Kooiker, Ingrid Slot-Poortman en Cornee van Zandwijk, uniek. We zijn één van de eerste partijen die stikstofbemiddeling echt goed hebben aangepakt.

Met kennis van zaken, een groots netwerk van agrariërs en ondernemers in de bouw, infra en industrie is Stikstofplatform dé partij in stikstofbemiddeling. Of het nu gaat om een overschot of een tekort, wij helpen u verder met ondernemen. We werken snel, eerlijk en duidelijk.

 

 

 

Klaas Kooiker

Klaas Kooiker – Klaas Fosfaat

Met zijn roots in de mengvoerindustrie is Klaas een echte kenner. Op het gebied van melkquota-, ammoniak-, pluimveebemiddeling en varkensrechten is Klaas al 20 jaar actief. Ook kunt u Klaas alias Klaas Fosfaat kennen van de fosfaatrechten. Als één van de eersten heeft Klaas de markt van de handel- en bemiddeling in fosfaatrechten grondig aangepakt.

Of het nu gaat om extern salderen, fosfaatrechten of Natura 2000 gebieden, Klaas helpt partijen op het gebied van Stikstof de meeste waarden te bieden.

Heeft u als ondernemer, veehouder of makelaar hulp nodig bij een snelle, maar bovenal goede bemiddeling? Klaas schept helderheid, maakt duidelijke afspraken en komt deze na. Voor iedere partij het meeste rendement. Vrijblijvend contact met Klaas? Geen probleem!

 

Ingrid Slot-Poortman

Ingrid is bekend als makelaar, taxateur en projectontwikkelaar. Ze is inmiddels een kwart eeuw actief in de vastgoedsector en weet dan ook als geen ander hoe bouwprojecten ontwikkelen en hoe de hazen lopen in de handel. Bouwbedrijven en aannemers weten Ingrid te vinden zodra Stikstof en regelgeving aan bod komen.

Over Stikstofplatform - Ingrid Slot-Poortman
Over Stikstofplatform - Cornee van Zandwijk

Cornee van Zandwijk

Cornee is een aantal jaren actief in de fosfaatrechtenhandel. Hiervoor heeft hij 10 jaar bij een bank gewerkt en is daardoor goed ingevoerd in de financiële sector. Tevens is Cornee samen met zijn vrouw en schoonouders trotse eigenaar van een prachtig melkveebedrijf in Borger. Daardoor zit Cornee dicht bij de praktijk en denkwijze van de boer en daar hebben we veel profijt van.