Werkwijze stikstofplatform

Werkwijze Stikstofplatform

Eerlijk, duidelijk, slagvaardig

De werkwijze van Stikstofplatform

Als stikstofhandelaar bij stikstofbemiddeling gaan we te werk door in kaart te brengen welke partijen stikstofoverschotten hebben en welke partijen tekorten hebben. We faciliteren vervolgens transacties waarbij het overschot aan stikstof van de ene partij wordt verhandeld naar de andere partij die het nodig heeft. Onze rol is om deze transacties rond te maken en te zorgen voor een eerlijke prijsvorming en te voldoen aan eventuele regelgeving omtrent stikstofemissies.

Of u nu stikstofrechten wilt kopen of verkopen, wij zorgen voor een eenvoudig en transparant verloop. Eerlijk, snel en voor alle partijen tegen een goede prijs.

Stikstofrechten kopen

Aanvraag stikstof plaatsen of contact opnemen

Uw stikstofaanvraag kunt u bij ons op meerdere manieren kenbaar maken. ‘Een beller is sneller, in een mail kan veel’. Graag hebben we uw aanvraag volledig, zodat we slagvaardig te werk kunnen. Naast rechtstreeks contact met ons opnemen kunt u uw aanvraag ook kosteloos op ons platform plaatsen. Bij deze de inschrijving vult u uw gegevens in en geeft u aan hoeveel stikstofrechten u nodig heeft. Klaar? Dan gaan wij ermee aan de slag!

 

Zoeken en aanvragen

Mogelijk is er dicht bij u in de buurt een aanbieder van stikstofrechten. Komt het aanbod (ongeveer) overeen met het aanbod, dan kunnen we snel te werk!

 

Onderhandelen en kopen

Wij zorgen voor een eerlijke en transparante onderhandeling met de verkoper. Zodra u overeenstemming heeft bereikt, stellen wij de koopovereenkomst op en zorgen wij voor een correcte afhandeling van de transactie.

 

Afronding en overdracht stikstofrechten

Na overeenstemming en transactie zorgen wij voor de registratie van de stikstofrechten bij de relevante instanties. U ontvangt alle benodigde documenten en bevestigingen zodat u verder kunt met ondernemen.

 

Stikstofrechten verkopen

Aanbieden stikstofrechten of contact opnemen

Gaat uw gedeeltelijk stoppen, of heeft u rechten over? U kunt ze direct op onze site aanbieden, of rechtstreeks bij ons kenbaar maken via mail of telefoon. Ook als verkoper begint u met het aanmelden op Stikstofplatform.com. Tijdens de inschrijving geeft u aan hoeveel stikstofrechten u wilt verkopen, en op welk adres deze rechten zijn vergeven.

 

Aanbieden en Presenteren

Na uw inschrijving plaatst u eenvoudig uw aanbod op ons platform. Wij helpen u bij het opstellen van een aantrekkelijke en duidelijke presentatie van uw stikstofrechten, zodat potentiƫle kopers direct zien wat u te bieden heeft.

Zoeken en aanvragen

Het liefste verhandelen we stikstofrechten in de buurt, om op deze wijze zoveel mogelijk kilo’s te kunnen kopen en verkopen, daar wordt iedereen het gelukkigst van. Zijn er zoekenden bij u in de buurt, en komt de vraag overeen met uw aanbod? Mooi dan kunnen we direct aan de slag!

Onderhandelen en kopen

Wij zorgen voor een eerlijke en transparante onderhandeling met de koper. Voor iedere partij de juiste prijs is het uitgangspunt is waar we naar streven. Zodra beide partijen overeenstemming hebben bereikt, stellen wij de koopovereenkomst op en zorgen wij voor een correcte afhandeling van de transactie.

Afronding en overdracht stikstofrechten

Na overeenstemming en transactie zorgen wij voor de registratie van de stikstofrechten bij de relevante instanties. U ontvangt alle benodigde documenten en bevestigingen zodat u verder kunt met ondernemen.