Waarom Stikstofplatform

Uw stikstofvraag kan wel wat hulp gebruiken

Stikstofplatform schept orde in de chaos

We kunnen er niet omheen, we moeten er allemaal rekening mee houden. Stikstof. Dat betekent niet dat het voor iedereen ook een eenvoudig en duidelijk thema is. Ondernemers die willen blijven ondernemen, misschien wel moeten groeien voor bestaansrecht en continuïteit, worden regelmatig tegengehouden door de stikstof regelgeving. Dat is waar ons team in bijspringt.

 

Wij zijn de partij die vraag en aanbod samenbrengt. Met een groot netwerk aan boeren met een stikstofoverschot kunnen we ondernemers helpen. Daarin zijn wij geen adviseurs, wij handelen.

Een stikstofvraag of een overschot? Wij helpen u verder.

Stikstofplatform is de expert op het gebied van stikstofbemiddeling. Wij brengen ondernemers en boeren samen. Ondernemers met een stikstofvraag kunnen daarmee blijven ondernemen, boeren zijn geholpen met extra financiële zekerheid.

Bij deze stikstofbemiddeling komt veel kijken;  wetgeving, vergunningen, complexe berekeningen, Natura 2000 gebieden dit lijstje kunnen we blijven aanvullen. Dankzij ons grote netwerk met boeren kunnen we voor iedere ondernemer met een stikstofvraag het meest effectief helpen.

Benieuwd wat de beste oplossing is voor uw situatie? Onze expert Klaas Kooiker helpt u met duidelijke antwoorden op alle vragen.

waarom stikstofplatform - stikstofrechten kopen
Stikstofplatform

Stikstofplatform handelt

Wij houden van duidelijkheid. Stikstofplatform handelt in stikstofvergunningen. Gaan wij voor u aan de slag dan kunt u verzekerd zijn van een duidelijke aanpak, vooraf samen afgestemd en samen afgesproken. Wij hebben kennis van de wet en regelgeving maar we zijn geen adviseurs, wij handelen.

Dat geeft u een paar zekerheden. Wij handelen met uw doel voor ogen. Het beste resultaat voor zowel de aanbieder als de vergunning zoekende. U weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Wij zorgen voor een snelle maar goed opgebouwde aanvraag richting de gunningverlener, in veel gevallen de provincies.

Heeft u verdere vragen over onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden verder te bespreken.