Over Stikstofplatform

platteland

Over ons

Jarenlange ervaring in de agrarische sector en in projectontwikkeling. Dat maakt ons; Klaas Kooiker, Ingrid Slot-Poortman en Cornee van Zandwijk, uniek. Nu willen we als één van de eerste partijen actief worden in de stikstofbemiddeling.

 

 

Klaas Kooiker

Met zijn roots in de mengvoerindustrie is Klaas een echte kenner. Op het gebied van melkquota-, ammoniak-, pluimveebemiddeling en varkensrechten is Klaas al 20 jaar actief. Ook kunt u Klaas alias Klaas Fosfaat kennen van de fosfaatrechten. Als één van de eersten heeft Klaas de markt van de handel- en bemiddeling in fosfaatrechten grondig aangepakt.

Ingrid is bekend als makelaar, taxateur en projectontwikkelaar. Ze is inmiddels een kwart eeuw actief in de vastgoedsector en weet dan ook als geen ander hoe bouwprojecten ontwikkelen en hoe de hazen lopen in de handel.

Ingrid Slot-Poortman
Cornee van Zandwijk

Cornee is een aantal jaren actief in de fosfaatrechtenhandel. Hiervoor heeft hij 10 jaar bij een bank gewerkt en is daardoor goed ingevoerd in de financiële sector. Tevens is Cornee samen met zijn vrouw en schoonouders trotse eigenaar van een prachtig melkveebedrijf in Borger. Daardoor zit Cornee dicht bij de praktijk en denkwijze van de boer en daar hebben we veel profijt van.